Best Western Hotel Hansa

En bra start på dagen kräver en bra och ordentlig frukost - Det tycker vi på Best Western Hotel Hansa. 
Eftersom vi tycker om frukost så pass mycket så blev vi överlyckliga när vi fick veta att självaste Tina "Mat-Tina" Nordström skulle ta över och arbeta fram ett nytt koncept för Best Western Sverige. Vi blev inte besvikna! Nu kan man hitta lite av det mesta på vår frukost. Varför inte en god knäckemacka med avokado, keso som toppas med krasse? En del av konceptet som Tina har utformat är att man ska kunna ta de enklaste råvarorna och gör något gott, därför finns det lite skyltar här och var på frukosten där man får tips om ex. just den underbart goda avokadomackan, eller varför inte blanda din egen yoghurt med en god hemmarostat müsli och lite bärkompott på det? Det är bara fantasin (och kanske tröttheten) som sätter gränser.
Nedan har vi sammanställt lite av recepten som är populärast hos våra gäster:

Pikantny chleb

To połączenia gruboziarnistego chleba ze słodkim posmakiem.Idealny na śniadanie.  Każdy z nas powinnien spróbować! Klicka här för recept

Jogurt owocowy

Czasami jogurt wydaje się nudny. 
Zobacz jak można urozmaicić codzienną rutynę. 
Klicka här för recept

Zboża i jogurt

Tutaj znajdziecie wskazówki jakie dodatki pasują do naszego codziennego jogurtu. 
Klicka här för recept

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.