Best Western Hotel Hansa
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

God morgon!

Varje morgon välkomnar vi våra gäster till en ny dag genom att servera en god och näringsrik frukost av de bästa av råvaror, en frukost där Tina Nordström (även känd som Mat-Tina) står för konceptet. Det ger varje gäst rätt förutsättningar för att klara dagens utmaningar!

Inled dagen med en högklassig buffé bestående av goda juicer, hemlagade smoothies och vitaminshots, gott och nyttigt bröd samt en stor variation av smarriga pålägg. Varför inte avsluta med en nygräddad våffla eller kanske med ett glas nypressad apelsinjuice?

Vi erbjuder "Breakfast to go"! Om du har en tidig färja eller vet att du kommer missa frukosten så kan du beställa frukostpåse förhand. Meddela oss senast 24h innan check-in dagen så vi har tid att förbereda dem.

Njut av en kopp hållbart kaffe! Vi arbetar med ett flertal lokala men också ekologiska råvaror vid vår frukostservering. Vi tar vårt ansvar som ett miljömärkt hotell och serverar exempelvis en sorts kaffe som är ekologisk, KRAV-/FAIRTRADE-märkt och så klart... väldigt gott och uppiggande!

Frukosten serveras måndag-fredag 06.30-09.00 samt lördag-söndag 07.30-10.00. OBS! 1/5-31/8 serveras frukosten mellan 06.30-10.00 varje dag.
Frukosten är givetvis inte enbart för våra boende gäster, har du vägarna förbi, bor i Trelleborg eller bara är sugen på en god frukost är du mer än välkommen till oss!

 


 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.